unofficial mirror of bug-guile@gnu.org 
 help / color / mirror / Atom feed
* bug#46527: guile.m4 does not work when both guile 2.2 and 3.0 are installed
@ 2021-02-15  6:28 Tommi Höynälänmaa
  0 siblings, 0 replies; only message in thread
From: Tommi Höynälänmaa @ 2021-02-15  6:28 UTC (permalink / raw)
  To: 46527


[-- Attachment #1.1.1: Type: text/plain, Size: 734 bytes --]

This bug occurs in Ubuntu 20.10 when both guile-2.2-dev and 
guile-3.0-dev packages are installed. An autotools project reproducing 
the bug is included. In order to reproduce the bug give commands 
"autoreconf -ivf" and "./configure".

I get the following output from configure:

---

...

configure: checking for guile 2.2
configure: found guile 2.2
checking for guile-2.0.14... no
checking for guile2.0.14... no
checking for guile-2.0... no
checking for guile2.0... no
checking for guile-2... no
checking for guile2... no
checking for guile... /usr/bin/guile
configure: error: found development files for Guile 2.2, but 
/usr/bin/guile has effective version 3.0

---

      - Tommi Höynälänmaa



[-- Attachment #1.1.2: amhello-guilebug.tar.xz --]
[-- Type: application/x-xz, Size: 84488 bytes --]

[-- Attachment #1.1.3: OpenPGP_0xBB861FDE40460F83.asc --]
[-- Type: application/pgp-keys, Size: 3199 bytes --]

[-- Attachment #2: OpenPGP digital signature --]
[-- Type: application/pgp-signature, Size: 840 bytes --]

^ permalink raw reply	[flat|nested] only message in thread

only message in thread, other threads:[~2021-02-15  6:28 UTC | newest]

Thread overview: (only message) (download: mbox.gz / follow: Atom feed)
-- links below jump to the message on this page --
2021-02-15  6:28 bug#46527: guile.m4 does not work when both guile 2.2 and 3.0 are installed Tommi Höynälänmaa

This is a public inbox, see mirroring instructions
for how to clone and mirror all data and code used for this inbox;
as well as URLs for NNTP newsgroup(s).